Yemeklerimiz

Sucuklu Kaşarlı Pide

Kızarmış sucukların bol taze kaşar arasındaki ahenki ve özel hamurun çıtırdayan sesi eşliğinde böyle bir lezzete tanıklık etmek için şubelerimizden veya sipariş yolu ile sucuklu kaşarlı pideyi kendinize ikram edin.

Stok kodu: PD011 Kategoriler: Etiketler: , , ,

Açıklama

Sucuklu Kaşarlı Pide

Yöresel lezzetlerin durağı olan Nizam Pide sadece bir pideci olmaktan daha çok gurme lezzetleri ile çok geniş bir yelpaze de müşterilerine hizmet vermektedir. Pideyi tam da olması gerektiği gibi doğal yollar ile yaparak masanıza kadar getiriyoruz. Sucuklu kaşarlı pidenin malzemelerinden, fırınında kullanılan oduna kadar tüm süreç doğal, organik ve yöresel tatlara uygun olarak işletilir. Sucuklu kaşarlı pidenin ana malzemeleri olan sucuk ve kaşar yerel üreticilerden direkt olarak temin edilir, hiçbir şekilde hazır ürünler kullanılmaz. Türk ve özellikle Karadeniz mutfağının bir çok lezzetini sizlere İstanbul’da ki 3 şubemizde haftanın her günü sunmaktayız.

Çeşitli Hijyen ödülleri bulunan Nizam Pide, ülkemizin ilk tescilli pidecisi olarak da pide konusunda ne kadar ileride olduğunu tüm sektöre kanıtlamıştır. 70’li yıllardan beri bizden hiç vazgeçmeyen müşterilerimizi bize bağlayan şey ise temiz, huzurlu bir mekanda onlara sunduğumuz ve tadı hiç değişmeyen ürünlerimizdir. Yerel üreticilerin organik olarak ürettikleri ürünleri edinerek hazırladığımız sucuklu kaşarlı pidenin diğerlerinden farklı olduğunu ilk bakışta anlayacaksınız. Sadece görüntüsü, kızarmış sucukların kaşar içerisindeki ahenkli dansı bile iştahınızı kabartmaya yetecektir.

Sucuklu kaşarlı pide bol malzemeli olarak hazırlanır. Nizam Pide tüm ürünlerinde müşteri talep etmese dahi bol malzeme kullanmaktadır, Karadenizli ustalarımızca hazırlanan özel hamurun üzeri bol kaşar ve sucuk parçaları ile kaplanır. Sonrasında ise odun ateşinde iyice ısınmış özel fırınlarımıza sürülür. Bu fırınlarımızda elektrik olmadığı gibi hiçbir yanıcı katkı maddesi de kullanılmaz. Böylece sucuklu kaşarlı pide hem lezzetli hem de tüm süreçlerinde doğal bir üründür.

Güler yüzlü personelimiz ve harika lezzetlerimiz ile sizi ağırlamak adına haftanın her günü İstiklal Caddesi, Galatasaray ve Harbiye şubelerimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Sipariş vererek sucuklu kaşarlı pideyi talep eden müşterilerimiz ise Beyoğlu, Taksim, Dolmabahçe, Karaköy, Kabataş, Şişhane, Kasımpaşa, Kurtuluş, Nişantaşı, Beşiktaş bölgelerinde olmak koşulu ile internetten sipariş oluşturabilir veya siparişlerini telefon ile de bizlere ulaştırabilirler. Tüm ürünlerimiz özel ambalajlamalar hazırlanarak ve sıcaklığı korunarak sizlere çıtır bir şekilde ulaştırılır.

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © Nizam Pide & Sütlaç
Ürün fotoğraflarının Nizam Pide & Sütlaç’ın bilgisi haricinde kullanılması, kopyalanması, çoğaltılması ve yayınlanması yasaktır. İzinsiz kopyalama ve çoğaltma işlemi yapanlar hakkında T.C. Anayasasında tanınan haklar doğrultusunda yasal işlem uygulanacaktır.