Yemeklerimiz

Kanat Izgara

Tavuğun en lezzetli yeri kanatlı bölümüdür. İncecik kemiğinin üzerindeki lezzetin etin üstünde harika bir deri katmanı bulunur, maharetli ustalarımız ve özel soslarımızla çıtır çıtır kızarmış o kanatları yerken mutluluk hormonlarını salgılayacaksınız.

Stok kodu: IZG01 Kategoriler: , Etiketler: , ,

Açıklama

Kanat Izgara

Nizam Pide sizlere sunduğu tüm ürünlerde birinci sınıf kalite malzeme kullanmaktadır. Tavuk kanat ızgara ürününde kullandığımız tavuklar en iyi üreticilerden tedarik edilmekte ve organik et olmasına özen gösterilmektedir. Bu sayede yediğiniz yemekleri tıpkı evinizde yermişcesine güvenle tüketebilirsiniz. Ustalarımızın köz ateşinde pişirdiği kanatlar öncesinde yağlı bir sosta terbiye edilirler ve bu sayede tüm sertliğini kaybederler. İnce bir derisi olan kanatlar, ızgarada kızartılarak o derinin muazzam bir lezzet yakalaması sağlanır. Tavuk kanat ızgaranın müdavimlerini bile tatmin edecek kadar harika bir ürün ortaya çıkardık, en kısa zamanda tatmanız için sizi şubelerimize davet ediyoruz.

Tavuk Kanat Izgara ürünümüz yanında bulgur pilavı, salata, közlenmiş biber ve domates, sumaklı soğan gibi yan ürünler ile servis edilir. Özel yapımımız olan buz gibi ayranı da tavuklu kanat ızgara siparişinizin yanına eklemenizi özellikle tavsiye ediyoruz. Nizam Pide olarak sadece ana menüdeki yemekler üzerine değil kullandığımız en ufak malzemeye dahi titizleniyoruz. Baharatlarımız ülkemizin en iyi üreticilerinden organik olarak tedarik edilmektedir, Nizam Pide’nin diğer tüm kebap ve pidecilerden farkı malzeme tedarik süreçlerinde çok titiz davranmasıdır. Bu sayede 70’li yıllardan bu yana değişmeyen lezzet standardımız ile müşterilerimiz sürekli olarak bizi tercih etmektedirler.

Tavuk kanat ızgara da diğer tüm ürünlerimiz gibi bol malzemeli olarak servis edilmektedir. Bu sayede 1 porsiyon tavuk kanat ızgara dahi aslında kocaman bir öğün yerine geçmektedir. Asla hazır paket ürünler kullanmadığımız için de yemek yedikten sonra asla rahatsız olmaz, yediğiniz yemeğin keyfini çıkarırsınız.

Nizam pidenin İstanbul’da İstiklal Caddesi, Galatasaray ve Harbiye semtlerinde şubeleri bulunmaktadır. Uzun yıllardır bu bölgelerde hizmet veren Nizam Pide’nin mekânları geniş ve ferah yerlerdir. Arkadaşlarınız ile veya aileniz ile rahatlıkla gelerek yemeğinizi yiyebilirsiniz. Güler yüzlü çalışanlarımızla haftanın her günü sizleri şubelerimizde bekliyoruz. Beyoğlu, Taksim, Dolmabahçe, Karaköy, Kabataş, Şişhane, Kasımpaşa, Kurtuluş, Nişantaşı, Beşiktaş bölgelerinde bulunan müşterilerimiz ise internet sitemizi kullanarak veya telefon yolu ile paket siparişlerini geçebilirler. Siparişler özel ambalajlarda kapınıza kadar soğumadan getirilecektir.

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © Nizam Pide & Sütlaç
Ürün fotoğraflarının Nizam Pide & Sütlaç’ın bilgisi haricinde kullanılması, kopyalanması, çoğaltılması ve yayınlanması yasaktır. İzinsiz kopyalama ve çoğaltma işlemi yapanlar hakkında T.C. Anayasasında tanınan haklar doğrultusunda yasal işlem uygulanacaktır.